Lauantai 14 Maaliskuu 2020
09:00-18:00

Reserviläisammuntoja

Oulun Reserviupseerikerho ry on päättänyt keskeyttää kaiken ampuma-, harjoitus- ja koulutustoimintansa 31.5.2020 saakka. Päätös perustuu hallituksen suosituksiin koronaviruksen hillitsemiseksi. Tämän tavoitteena on hallituksen suosituksen mukaisesti rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muualla vapaa-ajalla.

 

Reserviläisammuntoja

AMMUNNAT

Kerhon reserviläisammunnat

Seuraavat tapahtumat:
la 14. maaliskuuta klo 09:00 – 18:00 Oruk pistooliammunta - Hiukkavaara pistoolirata (rata 3A)

Näihin ammuntoihin toivotaan järjestelyiden takia saavuttavan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua. Säänmukainen varustus. Voit ampua omilla tai kerhon aseilla ja patruunoilla. Kaikkien pitää ilmoittautua ammunnanjohtajalle viimeistään 48 tuntia ennen. Ne, jotka ampuvat kerhon aseilla ja patruunoilla, pitää mainita näistä ilmoittautumisen yhteydessä. Ammunnassa kerhon aseita ja patruunoita käytettäessä osallistumismaksu on 15 €, joka sisältää 50 kpl laukauksia.

Osallistumismaksu maksetaan www.holvi.com/shop/oulunreserviupseerikerho

sivuston kautta. Maksu pitää pystyä osoittamaan suoritetuksi tapahtumassa.

Lisätiedot ja yhteyshenkilö:
Ammunnanjohtaja Hannu Aurinko
hannu.aurinko@oruk.fi

Muita ammuntoja

Suosittelen seuraamaan myös muiden kerhojen järjestämiä harjoitusammuntoja. Orukilaisilla on oikeus osallistua myös niihin. Harrastamaan pääsee siis varsin kattavasti ilman kerhokohtaisia raja-aitoja. Lista löytyy osoitteesta: http://www.oruk.fi/2015/11/08/ampumakalenteri/

Takaisin Tapahtumalistaan