Galleria

posted in: Uutiset | 0


KUVIA TAPAHTUMISTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORUK kunniavartio 24.12.2019:

Oulun Reserviupseerikerho ry:n kunniavartio sotien 1939 – 1945 sankarihauta-alueella (Oulun hautausmaa). Muistomerkin nimi on “Taistelu on päättynyt”!. Kuvat: Mikko Oja.

 

Vänrikkipäivä 15.09.2018:

Pohjois-Pohjanmaan alueen vänrikeille suunnattu koulutus- ja harjoituspäivä järjestettiin Hiukkavaarassa lauantaina 15.9.2018. Oulun Reserviupseerikerho ry järjesti perinteisen Vänrikkipäivän yhdessä Kempeleen Reserviupseerikerhon, Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiirin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Aluetoimiston ja MPK:n kanssa. Harjoituksen toiminnallisiin koulutusrasteihin osallistui lähes 60 vänrikkiä. Harjoituksen toiminnallisina koulutusaiheina: 1. Rynnäkkökivääri, 2. Sotilaspistooli, 3. TST-ensiapu ja 4. NLAW-lähipanssarintorjuntaohjus. Kuvat: Jarmo Korhonen.

 

ORUK sunnuntaiammunnat 06.11.2016:

Sunnuntain 6.11.2016 pistooliammunnat yllätti suosiollaan. Paikalle saapui kaikkiaan 48 ampujaa/toimitsijaa. Oulun Aseesta oli esittelemässä pistoolikalustoa yliltn Mikko Soikkeli. Aurinkoisessa pakkassäässä ammuttiin kaiken kaikkiaan 1400 laukausta. Muu kulutus: 100 makkaraa, 30 pullaa, 80 kuppia kahvia. ORUK:n toimitsijoina olivat : Sampo Mattila (ammunnan johtaja), Jarmo Korhonen, Petteri Närä, Juho Leikas, Timo Niinikoski, Tomi Saarela ja Ilkka Holappa. Lisäksi Oulures lainasi Sami Sainion avuksi. Kiitokset kaikille osallistujille ja toimitsijoille.

 

ORUK jäsenmatka 14.05.2016:

Oulun Reserviupseerikerho ry järjesti yhdessä Pohjois-Suomen tykkimieskillan kanssa jäsenmatkan Rovajärvelle Kainuun Prikaatin tykistön kovapanosammuntoihin. Saavuimme perjantai-iltana Rovamännikköön, johon oli järjestetty majoitus ja Kiltasauna oli lämmin koko illan. Aamulla kävimme muistokivellä, josta jatkoimme järjestäjien (PV:n) ohjelman mukaan. Pääsimme päivän aikana tutustumaan patteriston komentopaikkaan, josta jatkoimme tulikomentojen saattelemana tuliasemiin. Jykevien 130K54 tykkien lähtölaukausten myötä käväisimme Heinuvaarassa lounaalla. Lounaan jälkeen pääsimme seuraamaan raskaan KRH:n iskemiä tulenjohtopaikalta ja ihastelimme nykyaikaista tulenjohtokalustoa. Päivä päättyi kahvitteluun sotilaskodissa, jossa yhteydessä luovutimme järjestäjille upseeriveljiemme kirjoittamia kirjoja. Kotimatka sujui rattoisasti Maailmanmatkaaja Karhumaan kertomusten siivittäminä. Hieno reissu kokonaisuutena!

 

ORUK sunnuntaiammunnat 29.11.2015:

Sunnuntaiammunnat ja palkitsemiset 29.11.2015. Kiväärillä ammuttiin 150m radalla 03 tauluun 5 koelaukausta ja 10+10 laukauksen kilpasarjat. RUL:n hopeisella ansiomerkillä palkittiin majuri res. Juhani Niva ja piirin kultaisella ansiomerkillä palkittiin majuri res. Kari Juntunen.

 

Vänrikkipäivä 19.09.2015:

Pohjois-Pohjanmaan alueen vänrikeille suunnattu koulutus- ja harjoituspäivä järjestettiin Hiukkavaarassa lauantaina 19.9. klo 8:00-17:00. Järjestelyistä vastasivat kerhoyhteistyön merkeissä Oulun Reserviupseerikerho, Kempeleen Reserviupseerikerho, Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiiri sekä MPK ja Aluetoimisto.

 

ORUK ammunnat 09.05.2014:

Perinnepistoolikilpailut 09.05.2014.

 

ORUK 80v ja PPRUP 60v 04.10.2013:

ORUK 80v ja PPRUP 60v-juhlat perjantaina 04.10.2013.

 

Oulun Reserviupseerikerho ry:n toiminnasta löytyy lisää kuvia ja videoita kerhon facebook-, instagram- ja youtubesivuilta:

fb-art

fb-art