Sotahistoriallinen esitelmä

posted in: Uutiset | 0

Sotahistoriallinen esitelmä

JP 27 Perinneyhdistyksen Oulun osasto järjestää esitelmätilaisuuden ennen sääntömääräistä kevätkokoustaan. Professori Jouni Suistola pitää esitelmän “Turkin sota ja suomalainen sotilasperinne” Heinätorin seurakuntatalon alasalissa, Aleksanterinkatu 71, sisäänkäynti sisäpihan puolelta, torstaina 25.2.2016 klo 17.00. Ennen esitelmää voivat halukkaat osallistua seppeleenlaskuun Vaaranpuiston Jääkärimuistomerkille klo 16.00, jonka jälkeen siirtyminen esitelmäpaikalle Heinätorin seurakuntatalon alasaliin.

Esitelmätilaisuudessa on mahdollisuus hankkia JP-27:n tuotteita: adresseja, jäsenmerkkejä ym. Myös osaston julkaisema kirja ”Jääkärihaudat Pohjois-Pohjanmaalla” on myynnissä. Kirja on hyvä lahja!
Hinta paikan päällä 25 euroa/kpl. Postitettuna lisätään lähetyskulut. Hautakirjan myynti ja tiedustelut: Osmo Vuokko, osmo.vuokko@gmail.com. Esitelmän jälkeen tilaisuus jatkuu JP 27 Perinneyhdistyksen Oulun osaston jäsenten kevätkokouksella. Kokouksessa käsitellään mm. sääntöjen mukaiset asiat: Toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2015. Mahdolliset tiedustelut: sihteeri Roy Mattson, p. 040 835 2598, roy.mattson@mail.suomi.net

Toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleiksi esitelmätilaisuuteen.
JP27 Oulun osaston johtokunta.