Kuntoilutulokset 2015

posted in: Uutiset | 0

Kuntoilutulokset 2015

Kerho kannustaa jäseniään säännölliseen liikuntaharrastuksen ylläpitoon palkitsemalla vuosittain aktiivisimmat kuntoilijat. Viisi eniten kuntopisteitä kerännyttä palkitaan vuosittain kevätkokouksen yhteydessä. Lisäksi 5 kertaa yli 150 pistettä keränneet palkitaan mestariluokan mitalilla ja 15 kertaa yli 150 pistettä keränneet suurmestariluokan mitalilla.

Kuntokortteja täytettiin kaikkiaan 54 kappaletta. Näistä 1lk suorituksia 35, jossa parannettiin 5 kappaletta viime vuoteen verrattuna, ja jäätiin vain yhden päähän kahden vuoden takaisesta huipputuloksesta! Lisäksi Sampo Mattila on suorittanut erikoisvalioluokan ja Matti Kuonanoja valioluokan testipisteet. Mestariluokan mitalin ansaitsi tänä vuonna Ari Vuolteenaho.

 

Kuntoilutulokset 2015: