ORUK – keilauksen Kelopelit

posted in: Uutiset | 0

OULUN RESERVIUPSEERIKERHON AVOIMET KEILAUKSEN KELOPELIT ALKOIVAT

Kelopokaalin ja varsinkin sen sisällön tavoittelun ensimmäinen koitos käytiin 16.3. Osallistujia oli Oulun Maanpuolustusnaisista, Oulun Reserviläisistä ja Oulun Reserviupseerikerhosta.

Kaksi osakilpailua on vielä jäljellä ja kun muistamme, että Kelopelien lopputuloksessa huomioidaan vain kaksi parasta kolmesta henkilökohtaisesta suorituksesta, niin hyvin ehtii vielä mukaan. Lisäksi olemme kaikki amatöörejä keilojen kaadossa ja pisteiden saalistuksessa, joten palkinnoille pääsy on kaikille vielä ihan mahdollista. Kukin vähemmän keilailua harrastanut saa 20 pistettä tasoitusta per sarja, tämä tekee kilpailusta jännittävän ja tasaisen.

Tulokset kolmen kärjen osalta 16.3:
Esko Junno/ORUK 570 pst
Petteri Närä/ORUK 549 pst
Sami Sainio/OuRes 535 pst

Keilailutapahtumat Pelixir Oulu (Tukkimiehentie1):
Huhtikuussa Viikolla 14 / 6.4./ ke klo 17:30 alkaen ORUK:n avoimet Keilailun Kelopelit-osakilpailu II
Toukokuussa Viikolla 18 / 4.5./ ke klo 17:30 alkaen ORUK:n avoimet Keilailun Kelopelit-osakilpailu III

Tapahtumat ovat avoinna kaikille reserviläis- ja maanpuolustusjärjestöjen jäsenille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ratavarauksien vuoksi tapahtumat vaativat ennakkoilmoittautumisen vähintään 3 vrk ennen, mielellään heti. Ilmoittautumisia ja lisätietoja petteri.nara(ät)oruk.fi. tai puhelimitse 040 7174487.

Kelopelit-kilpailuissa keilataan vuorollaan 1,5 tuntia ja heitetään neljä sarjaa. Radoilla ollaan pareittain. Tapahtumat ovat kaikkinensa rentoja eikä osallistumisen osalta tarvitse olla huolissaan vaikkei olekaan kokeillut keilausta aikaisemmin. Opastusta ja vinkkejä heittojen salaisuuksiin on myös mahdollista saada. Pelixirin jäsenedut löydät kotisivultamme http://www.oruk.fi/jasenedut/

Tervetuloa keilaamaan!