Rokulin kevättalkoot 7.5. – mainio perheen ulkoilupäivä

posted in: Uutiset | 0

Rokulin kevättalkoot 7.5. – mainio perheen ulkoilupäivä klo 11 alkaen

Tämä perinteinen koko perheen kevättapahtuma pidetään lauantaina 7.5.2016 klo 11.00-18.00. Tuttuun tapaan puuhastelemme jotain pientä, mutta tarpeellista. Tällä kertaa on tarkoitus purkaa vanha liiteri pois ja pystyttää uusi puucee. Tämän kaiken lisäksi kahvittelemme, syömme hernekeittoa ja paistamme makkarat sekä käymme tarvittaessa mainiossa rantasaunassamme. Omat pyyhkeet ja pefletit kassiin. Tervetuloa mukaan!

Kaikkinainen apu on tarpeen ja tervetullutta. Annamme majankäytön alennuskuponkeja kaikille, jotka osallistuvat talkoisiin. Ole hyvä ja ilmoittaudu ennakkoon. Majatoimikunta osaa paremmin varautua riittävin makkaroin ja hernekeitoin. Ilmoittaudu ke 4.5. mennessä petteri.nara(ät)oruk.fi tahi 0407174487.

. Ajo-ohjetta ja muuta tietoa majastamme löytyy oruk.fi-sivuilta:

http://www.oruk.fi/upseerimaja-rokuli/ajo-ohje/

-Tervetuloa mukaan-