Jäsenilta: perinnetoimikunta + Pohjois-Pohjanmaan Senioriupseerit (PPSU)

posted in: Uutiset | 0

Jäsenilta: perinnetoimikunta + Pohjois-Pohjanmaan Senioriupseerit (PPSU)!

ORUK:n perinnetoimikunta järjestää ti 31.5. klo 18.00 kerhotiloissamme osoitteessa Aleksanterinkatu 13 A 12 jäsenillan (Aleksanterinkadun reserviläistilat, ovisummeri alhaalla), johon jäsenet voivat tuoda materiaalia kerhon historiaan liittyen. Erilaiset asiakirjat, valokuvat, tai muu kirjallinen materiaali ovat arvokkaita kerhomme historiaa kartoitettaessa. Jos et ole ihan varma, voisiko laatikon pohjalla olevasta vanhasta paperista olla hyötyä, niin ei haittaa. Katsomme asiaa yhdessä tapaamisen aikana. Paikalla on kahvi ja pullatarjoilu. Tutustu perinnetoimikunnan toimintaan: http://www.oruk.fi/jaakarinmuistomerkki/
Kysymykset sähköpostilla perttu.maatta@oruk.fi tai puh. 044 274 6545

Uusi senioriosasto 60 vuotta täyttäneille reserviupseereille! Pohjois-Pohjan­maan Reserviupseeripiiri ry:n toiminta-alueelle on perustettu uusi osasto Pohjois-Pohjanmaan Senioriupseerit (PPSU). PPSU toimii Oulun Reserviupseerikerho ry:n (ORUK) alaisena osastona. Senioriupseerien tarkoituksena on toimia 60 vuotta täyttäneiden reserviupseerien aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä ja edistää kokonaisturvallisuutta. PPSU järjestää ja tukee maanpuolustushenkistä toimintaa sekä vaalii reserviupseeriperinteitä. Jäsenillassa ti 31.5. klo 18.00 kerhotiloissamme osoitteessa Aleksanterinkatu 13 A 12 jäsenillan (Aleksanterinkadun reserviläistilat, ovisummeri alhaalla) sinulla on mahdollisuus kuulla PPSU:sta lisää, keskustella sen tulevasta toiminnasta, esittää toiveita ja liittyä myös osaston riveihin sekä tutustua perinnetoimikunnan työhön.