Pohjois-Suomen Suurmessut 2016

posted in: Uutiset | 0

Pohjois-Suomen Suurmessut järjestetään 19.-21.8.2016 Oulussa!

Pohjois-Suomen Suurmessut järjestetään 19.-21.8.2016 Oulussa. MPK ja maanpuolustusjärjestöt ovat messuilla näytteilleasettajina. Yhteisen näyttelyosastomme pystytyksen ja purkamisen sekä toimintamme esittelyn onnistumiseksi tarvitaan vapaaehtoisia.

Näyttelyosaston pystytys aloitetaan torstaina 18.8. klo 12.00 Ouluhallin ulkoalueella ja purkaminen käynnistetään sunnuntaina 21.8. klo 16.00. Pystytys- ja purkamisosastoon tarvitaan 15-20 henkilöä (pystytys ja purku kestävät todennäköisesti tunnista kahteen). Toiminnan johtaa Seppo Suhonen, 040-552 4678, seppo.suhonen1@luukku.com. Esittelijäkortin saa Seppo Suhoselta, ota häneen yhteyttä tullessasi messuille.

Messupäivinä perjantai 19.8. klo 10-18 – lauantai 20.8. klo 10-17 ja sunnuntai 21.8. klo 10-16 tarvitaan vapaaehtoisia toimintamme esittelijöiksi. Kaikki esittelyyn ja tiedonantoon tarvittava materiaali on messupaikalla. Esittelyvuoro messupäivinä voi olla myös klo 10-14 tai klo 14-18 (la 17, su 10-13 ja 13-16). Varustus KOTU-yksikköön kuuluvilla m/05 maastopuku, muilla näyttelyosaston esittelyyn sopiva ja käytännöllinen (ORUK-lippis ja -paita tai vastaava tilaisuuteen sopiva). Kokopäiväesittelijöille MPK kustantaa lounaan (messuravintola) ja kaksi kahvia sekä puolipäiväesittelijöille kahvin. ORUK kustantaa omille esittelijöilleen puolikkaasta päivästä yhden kahvi+munkki lipun sotilaskotiin ja koko päivästä kaksi kappaletta. Kahvilla ja/tai syömässä voi käydä hiljaisena hetkenä, pyydä tällöin
naapuripöydän esittelijää päivystämään myös ORUKin pöytää, mikäli olet yksin paikalla. Kahviliput löytyvät ORUKin pöydästä ja jokainen kirjoittaa lippuun nimensä.Matkakustannuksia ei korvata. Esittelijät voivat päivän aikana tietysti tutustua myös muuhun messutarjontaan.

Lisää nimesi liitetiedostossa olevaan taulukkoon milloin olet käytettävissä ja lähetä se viimeistään maanantaina 8.8. mennessä osoitteeseen pohjois-pohjanmaa@mpk.fi. ORUK:n jäsenet ilmoittakaa osallistumisestanne myös jarmo.korhonen@oruk.fi!

Oulun Suurmessut 2016 osallistujien aikataulu MPK (xls)

Info (pdf)

Lisätietoa messuista http://www.pohjois-suomenmessut.fi