Oletko täyttänyt 60 -vuotta? TÄRKEÄÄ!

posted in: Uutiset | 0

Pohjois-Pohjanmaan senioriupseeriosaston käynnistyskokous

Pohjois-Pohjan­maan Reserviupseeripiiri ry:n toiminta-alueelle on perustettu uusi osasto Pohjois-Pohjanmaan Senioriupseerit (PPSU). PPSU on piirin reserviupseerikerhojen kaikkien seniorijäsenten yhteinen osasto jolla on omat hyväksytyt sääntönsä. Juridisesti PPSU toimii Oulun Reserviupseerikerho ry:n (ORUK) alaisena osastona.
Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiiri ja Oulun Reserviupseerikerho kutsuvat nyt 60 vuotta täyttäneitä reserviupseereja PPSU:n käynnistyskokoukseen. Paikka on Aleksanterinkadun kerhohuoneisto Aleksanterinkatu 13 A 12, 4. krs, 90100 Oulu ja aika keskiviikko 28.9.16 klo 17:00. Kokouksessa valitaan osastolle ensimmäinen johtokunta (3-8) käynnistämään varsinaista toimintaa. Ilmoittaudu 27.9. mennessä käynnistyskokoukseen: ORUK sihteeri esko.junno@oruk.fi tai puh. 050 4477777. Kahvitarjoilu!

Kutsu käynnistyskokoukseen:

Download (PDF, 449KB)

PPSU:n jäseneksi on helppo liittyä

Pohjois-Pohjanmaan Senioriupseerien toimintaan voivat osallistua kaikki Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiiri ry:n jäsenkerhojen 60 vuotta täyttäneet jäsenet. PPSU:n jäsenet jatkavat omien reserviupseerikerhojensa jäseninä, eikä PPSU:lla ole erillistä jäsenmaksua. Jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla viestillä halukkuutensa osallistua PPSU:n toimintaan Oulun Reserviupseerikerho ry:n jäsenupseerille (tuomas.lipponen(ät)oruk.fi ) tai sihteerille (esko.junno(ät)oruk.fi) ja puhelimella 050 4477777. Yhteystiedot löytyvät myös osoitteesta www.oruk.fi.