Puntin Lenkki 2016 on päättynyt – tulokset

posted in: Uutiset | 0

Puntin Lenkki 2016 tulokset

Reserviläisten keskuudessa suuren suosion saavuttanut kansanliikuntatapahtuma on päättynyt. Tulostaso oli edellisvuosien tavoin huikea. Voitto jaettiin tällä kertaa kahden aktiivisen reserviläisen kesken. Sampo Mattila ja Lauri Lajunen saavuttivat saman pistemäärän 437.

Kempeleen Reserviläisyhtymän liikuntatoimikunta haluaa kiittää tapahtuman suojelijaa Mikko Halkilahtea, Reserviläisliittoa, Reserviläisurheiluliittoa, Reserviupseeriliittoa, Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiirejä ja MPK:tä. Erityiskiitoksen ansaitsevat ne 447 aktiivista liikkujaa, jotka toimittivat järjestäjille tuloksensa. Myös tapahtuman asiantuntijäsenet toiminnanjohtaja Markku Holopainen, erikoislääkäri Marko Röntynen, toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen ja valmentaja Kari Pentti saavat kiitoksemme antamastanne tuesta.

Tulokset viiden parhaimman osalta:

Yleinen

1. Sampo Mattila 437
1. Lauri Lajunen 437
3. Jarmo Korhonen 359
4. Esko Tuomivaara 350
5. Kari Pentti 344

Veteraanisarja

1. Raimo Karhu 210
2. Markku Alanko 165
3. Veikko Röntynen 138
4. Kalevi Tapaninaho 118
5. Jorma Auniola 88

Tapahtumaan osallistujien kesken arvottiin tavarapalkinnot ja onnetar suosi tällä kertaa Veikko Röntystä ja Jesse Pitkästä.

Kempeleen Reserviläiset ja Reserviupseerit