Talvijotos 4.-5.3.2017 Kuopiossa

posted in: Uutiset | 0

Talvijotos 4.-5.3.2017 Kuopiossa

 

 

 

 

Valtakunnallinen talvijotos on liikunta- ja koulutustapahtuma, joka sopii erinomaisesti luonnossa liikkuvalle reserviläiselle. Jotoksen järjestäjinä toimivat Pohjois-Savon reservipiirit Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa.

Jotoksella on yksi sarja, partion koko on 3-4 henkilöä. Jotos käsittää pakollisen reittiosuuden sekä mahdolliset valinnaiset lisärastit. Hiihdettävä matka on noin 30 km. Pakollisella reittiosuudella on tehtävärasteja, jotka liittyvät sotilastaitoihin, ja niissä mitataan erityisesti partion yhteistoimintaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen jatkuu normaalihintaisena 22.2.2017 asti. Jälki-ilmoittautuminen korotetulla maksulla on ajalla 23.2. – 1.3.2017. Jokainen jotokselle osallistuva henkilö ilmoittautuu henkilökohtaisesti MPK:n verkkosivujen kautta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja Vihmajotoksesta löydät täältä: http://www.vihma.fi/jotos/