Pistooli- ja kiväärilajien tuomarikorttikoulutus

posted in: Uutiset | 0

Tuomarikurssi

Pistooli- ja kiväärilajien tuomarikorttikoulutus. Oulun Metsästys- ja Ampumaseura järjestää pistoolin ja kiväärin I ja II luokan tuomarikurssit lauantaina 25.2.2017 klo 9:00 – 16:00. Suorittamalla kurssin ja läpäisemällä tentin saa osallistuja SAL:n Pohjois-Pohjanmaan aluejaoston myöntämän tuomarikortin. Kortti oikeuttaa eri asteisiin toimitsijatehtäviin ja on pakollinen osallistuttaessa SAL:n SM-kisoihin. I-tason kortin suorittaminen edellyttää voimassa olevan II-tason kortin. Tuomarikortti on voimassa 4 vuotta. Koulutus kestää yhden päivän, jonka aikana käydään läpi yleisiä kilpailutoimintaan liittyviä sääntöjä, lajikohtaisia sääntöjä sekä tutustutaan sääntökirjoihin.

Lisätietoja ja säännöt: https://www.omas.fi/tapahtumat/2017/tuomarikurssi/