Oulun Reserviupseerikerhon avoimet Keilauksen Kelopelit

posted in: Uutiset | 0

Oulun Reserviupseerikerhon avoimet Keilauksen Kelopelit

Download (PDF, 229KB)

Järjestämme kaikille reserviläis- ja maanpuolustusjärjestöjen jäsenille avoimet keilakilpailut helmikuusta huhtikuulle. Henkilökohtainen kilpailu ja joukkuekilpailu. Ilmoittautukaan mukaan kisailemaan.

Osallistujista eniten keiloja kaataneelle ojennetaan komea kelopokaali-kiertopalkinto yllätyssisällöllä. Keilataan kolme osakilpailua, joista kussakin heitetään neljä sarjaa. Kahden parhaan osakilpailun tulokset huomioidaan.

Ajankohdat ja tapahtumatiedot:
2. Tapahtuma: to 16.3. klo 18.00, ilmoittaudu 13.3. mennessä

Paikkana toimii Oulun Alppilassa sijaitseva Pelixir-keilahalli (Tukkimiehentie 1). Ratamaksu 15 €/rata/tunti. Keilataat pareittain. Harjoitusheittoihin ja neljään sarjaan menee aikaa noin puolitoista tuntia. Hinta sisältää kengät ja pallot.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan: petteri.nara@oruk.fi tai puhelimitse 040 717 4487.

Rohkeasti mukaan – Tervetuloa!