Nuku rauhassa Suomi 100 kokonaisturvallisuustapahtuma

posted in: Uutiset | 0

Nuku rauhassa Suomi 100 kokonaisturvallisuustapahtuma

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuku rauhassa Suomi 100 kokonaisturvallisuustapahtumassa 25.-26.8.2017 Oulussa (paikka Kaarlenväylä 1) on maanpuolustusjärjestöjen esittelyosasto ja toimintarasteja. ORUK:n oma esittelypiste sisältyy maanpuolustusjärjestöjen esittelyosastoon.

Kokonaisturvallisuustapahtumassa tarvitaan vapaaehtoisia esittelijöitä ja toimitsijoita: tapahtuma on auki yleisölle pe 25.8. ja la 26.8. klo 10.00-20.00 (vapaaehtoiset toimivat kahdessa vuorossa 10-15 ja 15-20). Tässä on hieno tapa kohdata ihmisiä ja innostaa heitä mukaan toimintaan. Laita tapahtuma kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan esittelytehtäviin: opastus, materiaalit, huolto (neste- ja ruokahuolto) ja muu tuki löytyvät paikan päältä. Myös kokonaisturvallisuustapahtuman rakentamiseen ja purkamiseen tarvitaan vapaaehtoisia. Rakentaminen alkaa to 24.8. klo 15.00 eteenpäin ja purku on la 26.8.klo 20.00-23.00.

Vapaaehtoisten rekrytointi Oulussa 25.- 26.8.2017 järjestettävään Nuku rauhassa Suomi 100 kokonaisturvallisuustapahtumaan on alkanut. Arvioitu vapaaehtoisten määrä tapahtuman rakentamiseen ja muihin tukijärjestelyihin on noin 100 henkilöä. Liitteenä olevaan taulukkoon on koottu eri tiimit/tehtävät, joihin vapaaehtoisia haetaan:

Ilmoittautumistaulukko tehtävineen (excel)

Vapaaehtoinen toimita omalta osaltasi täyttämäsi taulukko viimeistään perjantain 21.4.2017 kuluessa sähköpostitse osoitteeseen harri.pekkala@mpk.fi

Tämä on toinen rekrytointikierros! Seuraa kerhon tiedotusta: uutiset, tapahtumakalenteri ja facebook-sivut.

Tarkempia tietoja tapahtumaan liittyen kertoo kerhomme yhteyshenkilö jarmo.korhonen@oruk.fi

Lisätietoja: www.nukurauhassa.fi ja RUL

(Julkaistu Uutiset-palstalla 24.3.2017)