Paikallispataljoonan jääkäriryhmän harjoitus 2.9.-3.9.2017

posted in: Uutiset | 0

Reserviläinen osallistu!

Osallistu Paikallispataljoonan jääkäriryhmän taistelukoulutukseen Hiukkavaarassa la 2.9. klo 08.00 – su 3.9. klo 18.00. Kurssin tavoitteena on kouluttaa jääkäriryhmän taistelu paikallispataljoonan jääkäriryhmien jäsenille sekä muille kiväärikoulutetuille reservin aliupseereille ja miehistölle.

Kouluttajina toimivat kuudella rastilla (kukin rasti kestää 2,5 tuntia) osaavat reserviupseerit ja aliupseerit. R1 > RK- ja KK -ammunta, R2 > Ryhmän väijytys + panokset, R3 > Kevyen KVKRH:n tulenjohtaminen, R4 > Ryhmän taistelussa käytettävät miinat, R5 > Ryhmän puolustus ja panssarintorjunta ja R6 > Ryhmän hyökkäys oman tulen turvin. Joka rastilla koulutetaan pimeällä valonvahvistimen käyttö (ase + tähystys).

Reserviläisille jaetaan ase, reppu, maastopuku ja sadevarustus. Yöpyminen 20-hengen teltoissa, joissa jokaiselle on makuupussi ja kenttäpatja. Kurssille otetaan 60 ensiksi ilmoittautunutta ja heitä kouluttaa 14 kouluttajaa.

Ilmoittaudu 10.8.2017 mennessä MPK:n kurssikalenterin kautta, haku kurssinumerolla 1300 17 12149. Tule mukaan ja värvää myös kaverisi harjoitukseen! Saat kaksi korvaavaa kh-vuorokautta.

Suora linkki MPK:n kurssikalenteriin.

Jääkäriryhmän harjoitus 2.9.-3.9.2017 esite:

Download (PDF, 127KB)