Veteraanikeräys 27.-28.2.2018

posted in: Uutiset | 0

Veteraanikeräys 27.-28.2.2018

Seuraava varusmiesten suorittama lipaskeräys sotiemme veteraanien hyväksi Oulun alueella on 27.-28.2. Tarvitsemme taas molemmille päiville vapaaehtoisia auton omaavia kuljettamaan varusmiehet Ouluhallilta kohteille ja takaisin. Varusmiehet tulevat molempina päivinä Ouluhallille klo 15:30 ja lähtevät takaisin Kajaaniin klo 20. Pyrimme tällä kertaa saamaan kuljettajalistat valmiiksi hyvissä ajoin, viimeistään 18.2.

Lisäksi tarvitsemme kaksi pv-ajoluvan omaavaa aluetoimiston henkilöpakettiautojen kuljettajiksi sekä kaksi “bussi-isäntää/-emäntää”, jotka lähtevät paimeniksi Ideaparkkiin ja Zeppeliniin. Näihin kohteisiin varusmiehet viedään niillä linja-autoilla, joilla he tulevat Kajaanista. Bussi-isäntä voi kulkea bussin mukana ja kuluttaa aikaa kohteessa tai sitten liikkua omalla autolla ja käydä ohjeistamassa toiminta paikan päällä.

Jos olet käytettävissä, niin ilmoittaudu sähköpostilla jari(ät)maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500694854. Eikä ole välttämätöntä odottaa ilmoittautumisen takarajaa 18.2., vaan tee se heti kun tiedät mahdollisuutesi.

keräysterveisin
Jari Maljanen