Jäsenilta 17.4.

posted in: Uutiset | 0

Jäsenilta tiistaina 17.4. klo 18.00 os. Aleksanterinkatu 13 A 12 (summeri alhaalla).

Luutnantti (res) Kari Kisko – Matka Baikonurin avaruuskeskukseen, elämyksiä ja kokemuksia unohtumattomalta matkalta.

Bai­ko­nu­r on ava­ruus­kes­kus Ka­zaks­ta­nis­sa, en­ti­ses­sä Neu­vos­to­lii­tos­sa, joka on ollut ulkopuolisilta suljettu alue aina viime vuosiin asti. Baikonur on paikka, josta avaruuden valloitus alkoi. Oulun yliopiston entinen lehtori (eläkkeellä) Kari Kisko vieraili avaruuskeskuksessa viime syksynä en­sim­mäi­sen suo­ma­lai­sen tu­ris­ti­ryh­män mu­ka­na. Tule kuuntelemaan kertomus unohtumattomasta matkasta!

Kahvitarjoilu alkaa 17.15 ja esitelmä tasan 18.00, joten tule ajoissa.
Lisätietoja puheenjohtaja Ari Vuolteenaho puh. 044 5446202, ari.vuolteenaho@oruk.fi