RUL hakee palvelukseensa järjestösihteeriä

posted in: Uutiset | 0

RUL hakee palvelukseensa järjestösihteeriä

Liehun Sakun siirtyessä uusiin tehtäviin, etsimme uutta järjestösihteeriä liiton palvelukseen. Tulet osaksi liiton toimiston henkilökuntaa, jossa kanssasi työskentelee toiminnanjohtaja ja toimistosihteeri.

Keskeiset tehtävät
Tehtävässäsi vastaat monialaisesti järjestö- ja tiedotustoiminnasta. Olennaisena osana työtä on yhteydenpito yhdistyksiin ja piireihin sekä toiminnan tukeminen ja erilaisten tapahtumien järjestäminen. Vastaat osaltasi myös liiton tiedotustoiminnasta, järjestökoulutuksesta ja urheilutoiminnasta.

Arvostamme:
– vapaaehtoisen maanpuolustustyön merkityksen sisäistämistä
– suoritettua reserviupseeritutkintoa ja käytännön reserviupseeritoiminnan tuntemista
– järjestö- ja koulutuskokemusta
– hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kokemusta aktiivisesta viestintätoiminnasta
– monipuolista atk-osaamista
– joustavuutta työajoissa (ilta- ja viikonlopputöitä) ja matkustusvalmiutta
– kykyä työskennellä itsenäisesti ja saada aikaan tuloksia

Järjestösihteerin tehtävä tarjoaa normaalien järjestötyön etujen ja haasteiden lisäksi erinomaisen mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen maanpuolustuksen kehittämiseen näköalapaikalta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakuaika ja lisätietojen antajat
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi 31.5.2018 mennessä liiton toimistoon sähköpostilla: janne.kosonen@rul.fi tai postitse: Suomen Reserviupseeriliitto ry, Döbelninkatu 2, 00260 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antavat liiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti, puh. 0400 745 234, mikko.halkilahti@rul.fi ja toiminnanjohtaja Janne Kososelta, puh. 050 5810 819, janne.kosonen@rul.fi

Lisätietoja tehtävästä löytyy myös liiton nettisivuilta.