Isä ja poika –leiri 11.-12.8.2018

posted in: Uutiset | 0

Isä ja poika –leiri 11.-12.8.2018

 

 

 

 

 

 

Kerhomme järjestää yhteistyössä MPK:n kanssa Isä & poika –leirin Hiukkavaarassa lauantai-sunnuntai 11.-12.8.

Tule viettämään yhteishengeltään rento vuorokausi hauskojen ja hyödyllisten tehtävien parissa.

Tavoiteena vahvistaa vanhempi-lapsi -suhdetta ja oppia toimimaan yhteistoiminnassa osana isompaa ryhmää. Tutustua ja valmentautua leirielämän vaatimuksiin metsässä yöpymisen ja ruoanlaiton osalta. Suoriutua erilaisista annetuista yllätyksellisistä tehtävistä, kuten suunnistuksesta jne.

Kurssi soveltuu: Isät ja pojat 9-17v

Tapahtumaan osallistuminen maksaa 25 €/hlö. Hinta sisältää mm. tervetulokahvin, lounaan, päivällisen, iltapalan, aamupalan sekä muut oheismateriaalit. Mukaan otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 5.8. Lisätietoja antaa harjoituksen johtaja Petteri Närä: petteri.nara@oruk.fi tai puhelimitse 0407174487.

Ilmoittaudu heti, paikat täyttyvät nopeasti!

Ilmoittautuminen: https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/95509