Veteraanikeräys 27.8.-28.8.

posted in: Uutiset | 0

Veteraanikeräys 27.8.-28.8.2018

Kainuun prikaatin varusmiehet suorittavat veteraanikeräystä Oulun alueen kauppapaikoilla ma 27. ja ti 28.8. Keräysaika molempina päivinä on klo 16 – 20.

Perinteisesti reserviläiset tukevat keräystä kuljettamalla varusmiehet Ouluhallin parkkipaikalta keräyskohteille ja takaisin. Vapaaehtoisia auton omaavia tarvitaan tähän tehtävään. Kokoontuminen molempina päivinä klo 15:30 Ouluhallin parkkipaikalla. Varusmiehet saapuvat linja-autoilla klo 16 mennessä, jonka jälkeen heidät viedään keräyskohteille. Kuljettajat noutavat kerääjät takaisin Ouluhallille klo 20 mennessä, jolloin varusmiesten paluukuljetus lähtee Kajaaniin.

Jos olet halukas ko. tehtävään, niin ilmoittaudu ensitilassa joko sähköpostitse jari(ät)maljanen.fi tai tekstiviestillä numeroon 0500 694854. Vain toiseenkin ko. päivistä voi osallistua.