VÄNRIKKIPÄIVÄ 15.09.2018

posted in: Uutiset | 0

VÄNRIKKIPÄIVÄ 15.09.2018!

Pohjois-Pohjanmaan alueen vänrikeille suunnattu koulutus- ja harjoituspäivä järjestetään Hiukkavaarassa lauantaina 15.9.2018. Järjestämme perinteisen Vänrikkipäivän yhdessä Kempeleen Reserviupseerikerhon, Pohjois-Pohjanmaan Reserviupseeripiirin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Aluetoimiston ja MPK:n kanssa. Ajankohta on lauantai 15.9. kello 8.30-17.00. Mielenkiintoisen päivän antiin kuuluu muun muassa sovellettua ammuntaa pistoolilla ja rynnäkkökiväärillä sekä sotilas- ja erätaitoja kohottavia rasteja. Päivän ohjelma sopii kaikille vänrikeille kunnosta ja iästä riippumatta. Tarjoamme lounaan ja kahvit. Tapahtuma on maksuton ja mukaan otetaan 60 vänrikkiä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vänrikkipäivän ilmoittautuminen on käynnissä! Mukaan mahtuu vain 60 reservin vänrikkiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://www.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/94814

Huom. Uutinen julkaistu 3.8.2018.