Johtamiskouluttajien jatkokoulutustilaisuus 27. – 28.10.2018

posted in: Uutiset | 0

Johtamiskouluttajien jatkokoulutustilaisuus 27. – 28.10.2018

Uusille ja jo kokeneemmillekin johtamiskouluttajille suunnattu johtamiskouluttajien tilaisuus järjestetään 27. – 28.10. Oulussa. Kurssin tavoitteena on kehittää johtamiskouluttajajärjestelmän kouluttajien osaamista ja valmiutta kurssien pitämiseen ja henkilökohtaisten valmiuksien kasvattamiseen. Lisätä tietoisuutta tukiverkostosta ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Tavoitteena on kehittää johtamiskoulutusjärjestelmää edelleen paikallispataljoonien ja Puolustusvoimien tarpeita paremmin vastaavaksi, sekä mistä kouluttajia ja osaamista löytyy ja keskustelemme myös kurssien mittaamisesta ja laadunvalvonnasta. Kurssi on tarkoitettu aktiivisille johtamiskouluttajana toimiville reserviläisille. Kurssille on rajoitettu osallistujamäärä ja se on osanottajille maksuton. Ilmoittautuminen 14.10.2018 mennessä MPK:n kurssikalenterin kautta: https://mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/94829

Lisätietoja: Kurssinjohtaja Juha Mikkonen, 0400 765 640 juha.mikkonen@ppe.inet.fi sekä Oulun koulutuspaikan yhteyshenkilö koulutuspäällikkö, Juha Vihavainen 0400 604 096 juha.vihavainen@mpk.fi