Kuljettajia veteraanikeräykseen 26.-27.2.

posted in: Uutiset | 0

VAPAAEHTOISIA KULJETTAJIA VETERAANIKERÄYKSEEN

Tämän vuoden ensimmäinen veteraanikeräys Oulun alueella on 26.-27.2.2019. Kainuun Prikaati lähettää 120 varusmiestä lipaskerääjiksi. Meidän paikallisten maanpuolustushenkisten tulee kuljettaa heidät Ouluhallin parkkipaikalta noin kahdellekymmenelle kauppapaikalle ja takaisin Ouluhallille molempina keräyspäivinä. Kuljettajien tulisi olla Ouluhallin parkkipaikalla klo 15.30 ohjeistamista varten. Varusmiehiä tuovat linja-autot saapuvat klo 16 mennessä, jonka jälkeen heidät viedään keräysjohtajan osoittamiin kohteisiin. Varusmiehet tuodaan takaisin Ouluhallille klo 20 mennessä. Väliajan kuljettajat ovat vapaat.

Mahdollista osallistua vain toisenakin päivänä, mutta mieluummin molempina. Ilmoittaudu viimeistään 17.2. tekstiviestillä numeroon 0500 694854 tai sähköpostilla jari@maljanen.fi.