Jäsenilta Bittiumilla

posted in: Uutiset | 0

JÄSENILTA/YRITYSVIERAILU BITTIUMILLA KESKIVIIKKONA 27.3. KLO 18.00

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä Puolustusvoimain strategisen kumppanin Bittium Oyj yritysvierailulle. Illan aikana pääsemme tutustumaan mm. Bittiumin taktisiin tuotteisiin ja laitteisiin ja jopa hypistelemään niitä. Mielenkiintoisen ohjelman lisäksi, illan päätteesi on mahdollisuus saunoa ja nauttia pientä purtavaa Bittiumin vieraana. Virallinen esittely/ohjelma kestää n. 2 tuntia ja ohjelma jatkuu saunomisella ja verkostoitumisella vapaamuotoisemmin sen jälkeen. Ilmoittaudu heti, koska mukaan mahtuu vain 30 ensin ilmoittautunutta.

Lisätietoja jäsenupseeri Ari Vuolteenaho puh. 044 5446202 tai ari.vuolteenaho@oruk.fi

Tässä linkki ilmoittautumiseen https://goo.gl/forms/9ModbrVVUuddK0Pw2