Sotilasmoniottelukarsinnat Lahdessa

posted in: Uutiset | 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sotilasmoniottelukarsinnat Lahdessa

Naton reserviupseerijärjestö CIOR:n sotilasmoniottelu MILCOMP (Military Competition) pidetään vuosittain CIOR:n kesäkongressin yhteydessä. Tänä vuonna kesäkongressi järjestetään Tallinnassa elokuussa ja sotilasmoniottelut otellaan 4.-9.8.2019. Kaksi ensimmäistä päivää harjoitellaan, kaksi seuraavaa päivää kilpaillaan ja viidentenä päivänä palkitaan voittajat.

Suomen Reserviupseeriliitto on lähettänyt vuosittain vähintään yhden joukkueen kilpailemaan MILCOMP:iin. Tänä vuonna tarkoitus on tavoitella kolmea täyttä joukkuetta. Ensikertalaiset ja naiset ovat myös erittäin tervetulleita kisaamaan joukkuepaikoista!

MILCOMP kisajoukkueiden karsinnat järjestetään Lahdessa 24.-25.5.2019. Karsinnat alkavat perjantaina klo 19 Hennalan sotilasesteradalla osoitteessa Hennalankatu 259, Lahti. Perjantaina suoritetaan sotilasesterata ja käsikranaatin heitto, jonka jälkeen kilpailijoilla on mahdollisuus saunoa ja majoittua Hälvälässä. Lauantaina karsintoja jatketaan ammunnalla, suunnistuksella ja esteuinnilla. Karsinnat päättyvät lauantaina iltapäivällä.

Karsintojen perusteella valitaan RUL:n edustajat elokuun kisoihin. Liitto vastaa Lahden karsintakilpailuun osallistuvien matkakustannuksista sekä Tallinnan sotilasmoniottelun osallistumis- ja matkakustannuksista.

Kenelle? Hyväkuntoisille, sotilasmoniotteluista kiinnostuneille reserviupseereille.
Mitä mukaan? Urheiluvarustus (huom. varustus saattaa likaantua esteradalla), uintivarusteet, henkilökohtaiset majoittumistarpeet (esim. makuupussi).

Omia aseita ei tarvitse mukaan!

Lisätietoja käytännön järjestelyistä Lahden päässä antavat Mikko Luostarinen (040 849 1905) ja Wille Viittanen (040 581 8958) Lahden Reserviupseerikerhosta.

Karsintoihin voi ilmoittautua Reserviupseeriliiton järjestösihteerille Susanna Takamaalle sähköpostitse jarjesto@rul.fi 15.5.2019 mennessä.

Toimitsijaksi kisoihin?

Viron reserviupseeriliitto EROK on tiedustellut, josko Suomesta löytyisi apuja sotilasmoniottelun järjestelyihin. Nyt on suomalaisilla reserviläisillä mahdollisuus auttaa konkreettisesti virolaisia ystäviämme. Tarjolla on siis ainutlaatuisen mielenkiintoista vapaaehtoistyötä ja kansainvälistä tunnelmaa Tallinnassa 3. – 10.8.2019. Myös lyhyempi työjakso kyseisellä aikajänteellä onnistuu tarvittaessa.

Hakijoilta odotetaan:
•Tyydyttävää englannin kielen taitoa (kilpailukieli)
•Mielellään kokemusta ampumakilpailun, esteratakilpailun tai muun urheilutapahtuman järjestämisestä (ei välttämätön)
•Urheilullisen jämäkkää asennetta

RUL vastaa suomalaisten järjestäjien matkakustannuksista Tallinnan satamaan saakka. EROK vastaa suomalaisten järjestäjien majoitusja ruokailukustannuksista Tallinnassa.

Ilmoittautumiset 30.4. mennessä RUL:n toimistoon toiminnanjohtaja Janne Kososelle (janne.kosonen@rul.fi / 050 581 0819). Häneltä saa myös lisätietoja asiasta.