Nuorten upseerien aktivointipäivä

posted in: Uutiset | 0

NUORTEN UPSEERIEN AKTIVOINTIPÄIVÄ HIUKKAVAARASSA

ORUK aloittaa nuorten upseereiden aktivoinnin vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan ja tällainen tapahtuma tulee olemaan Hiukkavaarassa 10.8. klo 14-22. Aktivointipäivänä nuorille upseereille tullaan tiedottamaan vapaaehtoisen maanpuolustuksen merkityksestä, ORUK:n toiminnasta ja järjestetään pistooliammunta, jossa opetetaan ampumaan pistoolilla ja tarjotaan mahdollisuus kokeilla pistooli-ammuntaa. Tapahtuman jälkeen PV:n Valkeisen sauna onkäytettävissä klo 18. Ajatuksena on, että ORUK tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa saunan yhteyteen. Paikalle tulee MPK:n edustuskertomaan MPK:n toiminnasta. Tapahtumaan otetaan 25 nuorta vänrikkiä, jotka ovat siirtyneet reserviinvuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Ilmoittautuminen tullaan avaamaan MPK:n järjestelmään viikon 27 aikana.

Lisätietoja taneli.laukkanen@oruk.fi, roope.vuontisjärvi@oruk.fi tai riikka.haataja@oruk.fi.