Nuorten upseerien aktivointipäivä 10.8.2019

posted in: Uutiset | 0

NUORTEN UPSEERIEN AKTIVOINTIPÄIVÄ HIUKKAVAARASSA!

ORUK aloittaa nuorten upseereiden aktivoinnin vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan ja tällainen tapahtuma tulee olemaan Hiukkavaarassa 10.8. klo 14.00-22.00. Aktivointipäivän tavoitteena on kertoa nuorille upseereille vapaaehtoisen maanpuolustuksen merkityksestä, ORUK:n toiminnasta ja järjestetään pistooliammunta, jossa opetetaan ampumaan pistoolilla ja tarjotaan mahdollisuus kokeilla pistooli­ammuntaa. Tapahtuman jälkeen PV:n Valkeisen sauna on käytettävissä klo 18.

Ajatuksena on, että ORUK tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa saunan yhteyteen. Paikalle tulee MPK:n edustus kertomaan MPK:n toiminnasta. Tapahtumaan otetaan 25 nuorta vänrikkiä, jotka ovat siirtyneet reserviin vuosien 2017, 2018 ja 2019 aikana. Lisätietoja ja ilmoittautuminen taneli.laukkanen@oruk.fi. Ilmoittautumiset 8.8.2019 mennessä ja hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, olkaa aktiivisia.

Ohjelma:
14.00 Ilmoittautuminen PAVILLA Hiukanraitti 225(Hiukkavaaran ampumarata-alueen läheisyydessä), tarjotaan kahvit.
14.15 Ammunnan turvallisuus ja ohjeistaminen ammuntaan sekä siirrytään pistooliradalle 3A.
15.00-17.00 Pistooliammunta rata 3A.
17.00-17.30 Kalustonhuolto ja siirtyminen Pavilla.
17.30-18.30 Ruokailu Pavilla.
18.30 – Siirrytään PV:n Valkeisen saunalle, jossa MPK:n piiripäällikkö Pasi Virta esittelee MPK:n toimintaa, ORUK:n pj. Hannu Aurinko esittelee ORUKin toimintaa ja ORUK:n nuorisoupseeri Taneli Laukkanen esittelee juuri teille suunniteltua toimintaa.
22.00 Tilaisuus päättyy ja kotiutus.

Tervetuloa mukaan!
Maanpuolustusterveisin
Hannu Aurinko
Oulun Reserviupseerikerhon pj. (kapt. res.)