Nuorten upseerien aktivointipäivä Hiukkavaarassa (28.3.2020)

posted in: Uutiset | 0

Nuorten upseerien aktivointipäivä Hiukkavaarassa

ORUK aloittaa nuorten upseereiden aktivoinnin vapaaehtoiseen maanpuolustustoimintaan ja tällainen tapahtuma tulee olemaan Hiukkavaarassa 28.3. klo 12-22. Aktivointipäivänä nuorille upseereille tullaan tiedottamaan vapaaehtoisen maanpuolustuksen merkityksestä, ORUK:n toiminnasta ja järjestetään ammunta eco-aseella ja 9 mm pistoolilla. Tapahtuman jälkeen PV:n Valkeisen sauna on käytettävissä klo 18. Tapahtuma aloitettaan ruokailulla, jonka jälkeen paneudutaan asekoulutukseen ja lähdetään ampumaan. ORUK tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa saunan yhteyteen. Paikalle tulee MPK:n edustus kertomaan MPK:n toiminnasta. Tapahtumaan otetaan 20 nuorta upseeria mukaan ja tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/101698.

Lisätietoja roope.vuontisjarvi@oruk.fi tai riikka.haataja@oruk.fi .