Sotaveteraaniviikon avaus (7.3.2020)

posted in: Uutiset | 0

Veteraania ei jätetä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

54. Valtakunnallinen Sotaveteraaniviikko muistuttaa: naiset muodostavat Suomessa veteraaneista paikoin jopa 70%. Talvisodan päättymispäivän ympärille ajoittuvan viikon avajaisia vietetään tänä vuonna 7.3. Oulussa, päätösjuhlaa puolestaan 13.3. Lappeenrannassa järjestettävän upean konsertin yhteydessä Sotaveteraaniliiton nyt jo 54. kertaa järjestämällä Sotaveteraaniviikolla kunnioitetaan kaikkia sodassa olleita miehiä ja naisia, nuorempia polvia unohtamatta, sillä sota vaati uhrinsa koko kansalta. Viikko ajoittuu vuosittain Talvisodan päättymispäivän 13.3. ympärille.

Tapahtumassa mukana myös:
– MPK Pohjois-Suomen soittokunta
– Pohjois-Suomen Eskadroona (kaksi ratsukkoa)
– Oulun Sotaveteraanikuoro

Download (PDF, 162KB)