MPK:n aselajikursseja

posted in: Uutiset | 0

KRH-tuliasema kurssi

Kurssin tavoitteena on kerrata tuliasemakoulutuksen perusteet (120KRH) ja parantaa kurssilaisten kouluttajavalmiuksia. Kurssi soveltuu parhaiten KRH-koulutuksen saaneille reservin johtajille ja esimerkiksi taistelukoulutusyksikön koulutusjoukkueisiin sijoitetuille. Lue lisää ja ilmoittaudu 23.3. klo 0900 mennessä:

KT-tuliasema kurssi

Kurssin tavoitteena on kerrata tykistön tuliasemakoulutuksen perusteet (122H63) ja parantaa kurssilaisten kouluttajavalmiuksia. Kurssi soveltuu parhaiten tykistön tuliasemakoulutuksen saaneille reservin johtajille ja esimerkiksi taistelukoulutusyksikön koulutusjoukkueisiin sijoitetuille. Lue lisää ja ilmoittaudu 23.3. klo 0900 mennessä:

PST-Kurssi

Kurssin tavoitteena on kerrata panssarintorjunnan perusteet ja aseistus sekä parantaa kurssilaisten kouluttajavalmiuksia. Kurssi soveltuu parhaiten PST-koulutetuille reservin johtajille ja esimerkiksi taistelukoulutusyksikön koulutusjoukkueisiin sijoitetuille. Lue lisää ja ilmoittaudu 23.3. klo 0900 mennessä:

KT-Tulenjohto

Kurssin tavoitteena on kerrata tykistön tulenjohdon perusteet ja kalusto sekä parantaa kurssilaisten kouluttajavalmiuksia. Kurssi soveltuu parhaiten tulenjohtokoulutetuille reservin johtajille ja esimerkiksi taistelukoulutusyksikön koulutusjoukkueisiin sijoitetuille. Lue lisää ja ilmoittaudu 23.3. klo 0900 mennessä: