Vapaita majoitusaikoja Rokulissa

posted in: Uutiset | 0

Vapaita majoitusaikoja Rokulissa

 

 

 

 

 

 

Saimme Leader-rahoitteisen kehityshankkeemme päätökseen vuoden 2019 syksyllä. Ehostimme paikkoja, korjasimme ja investoimme viihtyvyyteen. Sauna sai uuden nopean ja tehokkaan kiukaan, uusi liiteri ja kompostoiva puucee lisäävät myös käyttökelpoisuutta ja mukavuutta. Teimme päärakennuksen eteen laajan terassin ja hommasimme siihen kalusteet. Mikä onkaan rattoisampaa nyt kuin kuulla retroradiosta iskusävelmiä kesäiltaan ja pitää pienet terassitanssit.

Grillaamisesta tai rosvopaistimahdollisuuksista puhumattakaan. Haluan näin majaisäntänä tuoda tämän esille. Nyt maja on vieläkin mukavampi kuin silloin kun edellisen kerran kävit(te).

 

 

 

 

 

 

 

Vielä on vapaita majoitusaikoja Rokulissa, niin kesä-, heinä- kuin elokuullekin. Mikäli tunnet tarvetta tai olet Rokualla päin liikkeissä, koronaa karkuun menossa tai ihan muuten vaan suunnittelet mitä kesällä voisi tehdä, suosittelen avaamaan varauskalenterimme:

https://www.oruk.fi/upseerimaja-rokuli/varauskalenteri/

Mikäli sinulla on kysyttävää, niin toivon yhteydenottoja soitellen tai sähköposteillen.
Kesäterveisin

ORUK
Petteri Närä
majaisäntä

Gsm: +358 407174487
Email: tuotantoa@gmail.com