Kesäyön marssit 2020

posted in: Uutiset | 0

Kesäyön marssit 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesäyön marssi on vuosittain järjestettävä hyvän mielen kävelytapahtuma, johon voivat osallistua kaiken ikäiset. Osallistua voi yksin, kaksin, koko perheen voimin tai kasata vaikka harrasteporukasta tai työkavereista kokonaisen joukkueen. Marssin tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyään. Tavoitteena on lisäksi kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden edistäminen sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan.

Kesäyön marssit järjestetään loppukesästä ja alkusyksystä neljällä eri paikkakunnalla:

Vaasassa 8.8.2020
Jyväskylässä 15.-16.8.2020
Mikkelissä 29.-30.8.2020
Tuusulassa 5.9.2020

Lisätietoja ja ilmoittautumiset marssisarjoihin MPK:n koulutuskalenterista:
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri