Veteraanikeräys (16.10. – 17.10.2020)

posted in: Uutiset | 0

Veteraanikeräys 16.10. – 17.10.2020!

Download (PDF, 499KB)

Seuraava veteraanikeräys Oulun alueella järjestetään pe 16.10. ja la 17.10.2020

Aikaisempina vuosina varusmiehet ovat olleet lippaineen Oulun alueen kauppapaikoilla kahtena iltana keväällä ja kahtena iltana syksyllä. Vuosittain näin on saatu 12 000 – 15 000 € talousalueemme veteraanien ja heidän puolisoidensa, veteraanien leskien ja sotiimme osallistuneiden naisten tukemiseen. Korona-pandemian seurauksena varusmiehet eivät tänä vuonna osallistu veteraanikeräyksiin. Tämä synnyttää ison loven eri tukimuotojen rahoitukseen. Tuen tarve ei ole pandemian myötä kuitenkaan vähentynyt. Tuen tarve ei ole myöskään vähentynyt veteraanien vähentyessä, päinvastoin.

Elokuussa miehitimme yhtenä viikonloppuna perjantai-iltana ja lauantaina aamupäivällä pienellä reserviläisjoukolla kymmenkunta kauppojen edustaa ja keräsimme noin kolme ja puoli tuhatta veteraaneille lipaskeräyksenä. Nyt lokakuussa jatkamme tuon syntyneen aukon paikkaamista toisella reserviläisten suorittamalla lipaskeräyksellä.

Haastamme sinut mukaan veteraanikeräykseen! Seisomaan muutamia tunteja lipas kädessä niiden hyväksi, jotka aikoinaan seisoivat itsenäisyytemme vartijoina. Keräyksen ajankohta on perjantai 16.10. klo 15 – 19 ja lauantai 17.10. klo 10 – 14.

Ilmoittaudu sähköpostitse jari@maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500 694854. Olet tervetullut mukaan, vaikka voisit osallistua vain toisena keräyspäivistä (mainitse ilmoittautuessa). Voit myös sovittaessa tulla perjantaina mukaan aloitusajankohdan jälkeenkin.

Asuna M05, jos sellainen on kuittattuna tai hankittuna!