Liikuntavuoro (19.10.2020)

posted in: Uutiset | 0

Liikuntavuoro 19.10.2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poikkeusajan osallistumisen varo-ohjeet:
1. Muista turvaväli.
2. Muista käsihygienia (käsidesi/saippua).
3. Yski ja aivasta oikein.
4. Osallistu vain terveenä.
5. Noudata annettuja ohjeita.

Liikuntavuoro maanantaisin klo 20:00-21:00. Paikka ja aika: Rita-aukion koulu, Rita-aukiontie 6, 90540 Oulu, Kenttä Jupiter-sali. Ota käyttöön nimenhuuto.com -palvelu liikuntavuorolle ilmoittautumiseen. Joukkueen nimi on Oulun Ressuliikunta ja liittymään pääsee salasanalla ”reservilaiskuntoon”.

Suora linkki Oulun Ressuliikunnan sivulle: https://oulunressuliikunta.nimenhuuto.com/public_join.

Sivulle tulee joka viikko oma tapahtuma liikuntavuorosta ja näet paljonko vuorolle on tulossa porukkaa. Sivulla voidaan myös tiedottaa esimerkiksi peruutuksista tai pelattavasta lajista. Lajeina muun muassa sulkapallo (kaksin- tai nelinpeli), salibandy tai lentopallo.

Salli viikkomeilin lähettäminen, niin saat tiedon tulevista tapahtumista.

Lisätietoja ja ehdotuksia: roope.vuontisjarvi@oruk.fi

Tervetuloa mukaan!