ORUK kunniaryhmä!

posted in: Uutiset | 0

Nyt on meidän vuoromme!

ORUK perustaa ja perehdyttää vapaaehtoisen Kunniaryhmän edustamaan Oulun Reserviupseerikerhoa lippulinnoissa ja kunniavartioissa perinteikkäästi ja kunniakkaasti.

Kunniaryhmään toivotaan jäseniksi erityisesti ORUKin nuoriso- ja seniorijäseniä. Tavoitteena on siirtää kunniakkaita perinteitä nuoremmille. Suorastaan etuoikeutettuja Kunniaryhmän jäseniksi ovat ORUKin Vuoden Upseeri nimikkeen saaneet, Kunniamiekan saaneet, muut erityisesti palkitut ja aiemmat puheenjohtajat sekä hallitusten jäsenet.

Kunniaryhmään ilmoittautuminen ja lisätietoja tehtävistä sekä tehtävien edellytyksistä ORUK lippu-upseeri Esko Junno, esko.junno@oruk.fi, 050 4477777.

·       Sankarihautojen kunniavartioon varusteet jaetaan. Jouluaattona käytössä on yleensä lumipuku, karvalakki kokardilla, saappaat, käsineet, päällystövyö komentohihnalla ja pistoolikotelolla. Omia lämpimiä asuja ja lämmittimiä suositellaan käytettäväksi alla (näkymättömissä) kovemmilla pakkasilla. Jouluaattoina henkilötarve on 8 – 16.

·       Lippulinnoissa käytetään joko omaa M05 tai tummaa pukua, musta puolipitkä päällystakki, musta hattu, mustat nahkahansikkaat ja mustat nahkakengät. Henkilötarve 3.

·       Kuhunkin tilanteeseen annetaan ohjeet erikseen.

·       Kunniaryhmään kuuluva edustaa ORUKia ja käyttäytyy sekä pukeutuu tilaisuuksissa kunniaryhmän arvolle sopivasti.

·       Toimiessaan kunniaryhmässä, jäsen antaa luvan tilaisuuksien kuvaamiseen ja kuvien julkaisemiseen.

·       Kunkin tilaisuuden osallistujat varamiehineen sovitaan hyvissä ajoin ennen tilaisuutta vuoroperiaatteella. Itsenäisyyspäivän ja jouluaaton osallistujien kokoaminen on jo aloitettu, joten ilmoita osallistumisesi nyt.