Veteraanikeräys Oulun alueella 4. ja 5.12.2020!

posted in: Uutiset | 0

Veteraanikeräys Oulun alueella 4. ja 5.12.2020!

Tämän vuoden kolmas ja viimeinen reserviläisvoimin suoritettava veteraanikeräys Oulun alueella järjestetään pe 4.12. ja la 5.12.

Aikaisempina vuosina varusmiehet ovat olleet lippaineen Oulun alueen kauppapaikoilla kahtena iltana keväällä ja kahtena iltana syksyllä. Vuosittain näin on saatu 12 000 – 15 000 € talousalueemme veteraanien ja heidän puolisoidensa, veteraanien leskien ja sotiimme osallistuneiden naisten tukemiseen.

Korona-pandemian seurauksena varusmiehet eivät tänä vuonna osallistu veteraanikeräyksiin. Tämä synnyttää ison loven eri tukimuotojen rahoitukseen. Tuen tarve ei ole pandemian myötä kuitenkaan vähentynyt. Tuen tarve ei ole myöskään vähentynyt veteraanien vähentyessä, päinvastoin.

Elokuun ja lokakuun reserviläisvetoisilla kahdella keräyksessä olemme saavuttaneet aikaisempien vuosien minimituloksesta kaksi kolmasosaa eli reilut kahdeksan tuhatta. Nyt itsenäisyyspäivän alla keräämme tuon puuttuvan kolmanneksen.

Haastamme sinut mukaan keräykseen! Seisomaan muutamia tunteja lipas kädessä niiden hyväksi, jotka aikoinaan seisoivat itsenäisyytemme vartijoina.

Keräyksen ajankohta on perjantai 4.12. klo 15 – 19 ja lauantai 5.12. klo 10 – 14. Ilmoittaudu sähköpostitse jari@maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500 694854. Olet tervetullut mukaan, vaikka voisit osallistua vain toisena keräyspäivistä (mainitse ilmoittautuessa). Voit myös sovittaessa tulla perjantaina mukaan aloitusajankohdan jälkeenkin. Siviiliasun vaihtoehtona maastopuku M05, jos sellainen on kuitattuna tai hankittuna. Sotilaskoti ja rauhanturvaajat omassa asussaan.