Reserviupseerin etäjäsenilta 10.2.2021

posted in: Uutiset | 0

Reserviupseerin etäjäsenillat

Korona on peruuttanut tai siirtänyt lukuisia reserviupseerien tilaisuuksia, jotka kuitenkin vielä joskus jatkuvat entistäkin arvostetuimpina. Tulevia tapahtumia odotellessa kutsumme ORUKin jäsenistöä mm. maanpuolustushenkisiin etäkokouksiin ja -jäseniltoihin.

Reserviupseerin etiketti ke 10.2.2021 alk. klo 18:00

RUL 90 juhlavuosi 2021 ja ORUK 90 juhlavuosi 2023 tapahtumineen edellyttävät reserviupseeritaitoja myös etiketin puolella. Juhlavuosiin liittyen pidetään lukuisia tilaisuuksia, joissa juhlapukeutumisen etiketti on hyvä hallita. Me reserviupseerit olemme esimerkkeinä myös pukeutumisessa ja kunniamerkkien kantamisessa. Siksi toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan ”Reserviupseerin etiketti” iltaan Teamsissa, keskiviikkona 10.2.2021 klo 18 alkaen.

ORUKin kerhoupseeri Esko Junno on koonnut n. 1,5 tunnin esityspaketin, joka pohjautuu mm. alan johtaviin julkaisuihin, PV:n ja ritarikuntien ohjeisiin. Esityk-seen tuo asiantuntemuksensa pitkäaikaisella ja kansainvälisellä tapojen ja etiketin osaamisellaan kamarineuvos Markus H. Korhonen.

Luennon aikana on hyvä esittää myös aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Lisätietoja: esko.junno@oruk.fi

Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella 10.2.2021 klo 17:55>
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merkkaa siis kalenteriisi ORUK jäsenilta 10.2. 2021, ilmoittaudu mukaan ja osallistu mukavasti ja turvallisesti hyödylliseen etäkokoukseen!

 

Ennakkotieto tulevasta:

ORUK hallituksen esittäytymis- ja kyselytunti

ORUKin uusi hallitus on järjestäytynyt ja tehtävävastuut jaettu. ORUK järjestää  piakkoin uuden etäjäsenillan Teamsissa. Siinä kerhon hallituksen vastuuhenkilöt esittäytyvät ja sinulla on hyvä tilaisuus kysellä reserviupseerikerhon toiminnasta ja suunnitelmista. Tämä jäsenilta on hyvä päivityspaketti jokaiselle orukilaiselle. Jäseniltainfo ja liittymislinkki tulevat jäsenpostissa.