Ampumaturva on nyt Rul Plus

posted in: Uutiset | 0

Rul Plus (ampumaturva)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finanssivalvonnan uusien määräysten takia Reserviläisten ampumaturva päättyy nykyisen vakuutuskauden päättyessä 31.1.2021.

Uusi RUL Plus -jäsenryhmän jäsenyys antaa jatkossa osallistumisoikeuden Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisurheiluliiton ja Reserviläisliiton niihin liittotason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa.

Jäsenyyteen sisältyy Reserviläisen ampumaturvaa vastaavat ampumatoiminnan vakuutukset, eli tapaturma- ja vastuuvakuutus. Vakuutuksen tarkoituksena on turvata ammuntaa harrastava jäsen tapaturman ja vastuuriskien osalta.

Osallistumisoikeuden saamiseksi tietyissä lajeissa voi olla erityisvaatimuksia, kuten SRA:ssa, jossa vaaditaan hyväksyttyä SRA ampujan koulutusta. Valtakunnallisissa mestaruuskilpailuissa voi lisäksi olla piirikiintiöitä.

RUL Plus -jäsenyys antaa myös oikeuden osallistua em. liittojen (RUL, RES, RESUL), piirien sekä jäsenyhdistysten niihin tapahtumiin tai kilpailuihin, joissa harjoitetaan ammuntaa ja, joissa vaaditaan Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) kilpailu- tai harrastelisenssin tai vastaavan vakuutusturvan voimassaoloa.

Lähde ja lisätietoja:
Rul Plus on uusi jäsenryhmä
Rul Plus