Sotiemme Veteraanit -keräys (29.-30.4.2021)!

posted in: Uutiset | 0

Sotiemme Veteraanit -keräys 29.-30.4.2021!

Sotiemme veteraanit tarvitsevat edelleen apuamme. Kulunut vuosi on ollut kaikille rankka, erityisen rankka sotaveteraanien ikäluokalle. He ovat kokeneet varmasti kovin yksinäisen vuoden. Monilla ikäihmisillä arki on ollut aikaisemminkin harvojen ihmiskontaktien sisällyttämä, mutta nyt kontaktit ovat olleet todella vähäisiä lisäten yksinäisyyttä. Toivottavasti rokotteiden myötä tilanne hieman normalisoituu.

Korona-pandemian seurauksena varusmiehet eivät osallistuneet viime vuonna veteraanikeräyksiin ja näin tulee tapahtumaan tänäkin vuonna. Tämä synnyttää ison loven veteraanien eri tukimuotojen rahoitukseen. Tuen tarve ei ole pandemian myötä vähentynyt. Tuen tarve ei ole myöskään vähentynyt veteraanien vähentyessä, päinvastoin.

Nyt sinulla ja minulla on mahdollisuus ojentaa auttavat kätemme muutamaksi tunniksi. Tarvitsemme kerääjiä kevään lipaskeräykseen. Keräyksellä mahdollistamme talousalueemme veteraanien ja heidän puolisoidensa tai leskien sekä sotiimme osallistuneiden naisten tukemisen arjessa niiden tarpeiden osalta mihin yhteiskunnan tuki ei yllä. Tämä apu tuo mukanaan usein myös sen tärkeän ihmiskontaktin, jota veteraanit nyt myös kaipaavat.

Toteutamme keräyksen to 29.4. ja pe 30.4. klo 15–19 välisenä aikana.

Tule mukaan! Seisomaan muutamia tunteja lipas kädessä niiden hyväksi, jotka aikoinaan seisoivat itsenäisyytemme vartijoina. KIITOS, kun olet omalta osaltasi mukana auttamassa ja tekemässä tärkeää työtä!

Ilmoittaudu sähköpostitse jari@maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500 694854

Olet tervetullut mukaan, vaikka voisit osallistua vain toisena keräyspäivistä (mainitse ilmoittautuessa). Myös myöhäisempi aloitusajankohta on mahdollinen.

(Siviiliasun vaihtoehtona maastopuku M05, jos sellainen on kuitattuna tai hankittuna. Sotilaskoti ja rauhanturvaajat omassa asussaan.)

Keräysterveisin,
Jari Maljanen
&
Hannu Seppä,
Sotiemme Veteraanit -keräyksen kuntavastaava
0407152775