Vänrikkipäivä (4.9.2021) kerhon facebook sivuilla!

posted in: Uutiset | 0

Vänrikkipäivä (4.9.2021) kerhon facebook sivuilla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oulun Reserviupseerikerhon jäsen, Pohjois-Suomen Sissi- ja Tiedustelukillan päällikkö, Kapteeni Visa Björn oli Vänrikkipäivä 2021 -tapahtumassamme yhtenä rastikouluttajana. Visa on tuttu muun muassa suosittujen SERE ja Arktinen Selviytymiskoulutus -kurssien johtajana jo vuosien ajalta.

Tänään rastilla raapaistiin pintaa sotilaan selviytymistaidoista tuoreille Vänrikeille. Aika oli tietenkin rajallinen, mutta tätä herkkua on rohkeimmille saatavilla kursseittain! Seuraava Visan Eloonjäämiskoulutus 1 / SERE-kurssi on Oulussa 10-12.9. Tarkkaile MPK Koulutuskalenteria ja tule mukaan. Talvella luvassa tietenkin talviversiot.

Video kapteeni Björnin koulutusrastista katsottavissa kerhon facebook sivuilla!