Veteraanikeräys Oulun alueella 10. – 11.9.2021!

posted in: Uutiset | 0

Veteraanikeräys Oulun alueella 10. – 11.9.2021!

Korona-epidemiasta johtuvat rajoitukset jatkuvat ja niinpä varusmiehet eivät ole tukena veteraanikeräyksissä nyt syksynkään aikana. Näin mennään jo toinen vuosi. Vapaaehtoisvoimin olemme pyrkineet kartuttamaan keräyksillä oman alueemme veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskien tukeen tarvittavaa rahoitusta, viimeksi kesäkuussa. Kiitos mukana olleille.
Nyt sinulla ja minulla on mahdollisuus jälleen ojentaa auttavat kätemme muutamaksi tunniksi osallistumalla lipaskeräykseen. Näin voimme mahdollistaa oman alueemme veteraanien ja heidän puolisoidensa tai leskien sekä sotiimme osallistuneiden naisten tukemisen arjessa niiden tarpeiden osalta mihin yhteiskunnan tuki ei yllä. Tämä apu tuo mukanaan usein myös sen tärkeän ihmiskontaktin, jota veteraanit myös kaipaavat. Toteutamme keräyksen pe 10.9. klo 15 – 19 ja la 11.9. klo 10 – 14.

Tule mukaan keräykseen! Seisomaan muutamia tunteja kauppapaikkojen edustalla lipas kädessä niiden hyväksi, jotka aikoinaan seisoivat itsenäisyytemme vartijoina. Keräyksen tuotto kohdentuu Oulun alueelle.

KIITOS, kun olet omalta osaltasi mukana auttamassa ja tekemässä tärkeää työtä! Ilmoittaudu sähköpostitse jari@maljanen.fi tai tekstiviestillä 0500 694854
Voit osallistuva myös vain toisena keräyspäivistä, myös perjantaille voidaan sopia myöhäisempi aloitusajankohta. Kerro näistä ilmoittautumisen yhteydessä.
Järjestelyjen vuoksi ilmoittaudu viimeistään ti 7.9. iltahuutoon mennessä. syysterveisin Jari Maljanen.

(Siviiliasun vaihtoehtona maastopuku M05, jos sellainen on kuitattuna tai hankittuna. Sotilaskoti ja rauhanturvaajat halutessaan omassa asussaan.)

Keräyksen vastuuhenkilö Hannu Seppä,
Sotiemme Veteraanit -keräyksen kuntavastaava
gsm 0407152775

Lisätietoja
https://veteraanit.fi/

Keräyslupa RA/2019/633 Helsingin poliisilaitos 01.08.2019