Maanantain syyskokous pähkinänkuoressa

posted in: Artikkelit, Toiminta, Uutiset | 0

Kerhon syyskokoukseen osallistui maanantaina mukavasti väkeä ja siellä syntyi hyvää keskustelua tärkeistä asioista. Kokouksen alkuun pidettiin hiljainen hetki poismenneiden jäsenten muistoksi. Muodollisuuksien jälkeen siirryttiin jäsenkyselyn tulosten esittelyyn.

Tulokset antoivat hyviä kehitysideoita tulevalle kaudelle ja pidemmällekin tulevaisuuteen. Viestinnän osalta koettiin, että sähköposti saavuttaa jäsenistön hyvin. Nuoremmat jäsenet seuraavat mm. Instagramia ja muuta sosiaalista mediaa varttuneempaa jäsenistöä enemmän. Jäsenet, erityisesti nuoremmat jäsenet, ovat kiinnostuneita ampumatoiminnasta, mutta myös jäseniltoja, -tapahtumia, ja -matkoja toivottaisiin järjestettävän enemmän ikäryhmästä riippumatta. Lopputulemana pyrimme tulevaisuudessa ottamaan kaikki jäsenet paremmin huomioon toiminnan kehittämisessä.

Jäsenkyselyn jälkeen käytiin läpi toimintasuunnitelma, jäsenmaksun suuruus, ja vahvistettiin talousarvio vuodelle 2023, sekä valittiin hallitus tulevalle kaudelle. Uuteen hallitukseen tuli muutama uusi jäsenkin mukaan.

Lopuksi vielä päätettiin edustajat eri edustustehtäviin, jaettiin tunnustuksia ja palkintoja, sekä tehtiin jäsenkyselyn arvonta.

Kokous päätettiin kokouksen puheenjohtajan hienoon ja kantaaottavaan puheeseen.