Oulun reserviupseerikerhon ja Pohjois-Pohjanmaan reserviupseeripiirin vuosijuhla 5.5.2023

posted in: Artikkelit, Toiminta, Uutiset | 0

Oulun reserviupseerikerhon ja Pohjoispohjanmaan  reserviupseeri piirin 90- ja 70-vuotis juhlia vietettiin Aleksinkulmassa 5.5.2023. Juhla aloitettiin tuomalla liput paikoilleen juhlasaliin Lapin sotilassoittokunnan tahdittamana. Tervetulopuheet pitivät Roope Vuontisjärvi (ORUK) ja Petteri Närä (reserviupseeripiiri). Tämän jälkeen lavalle astelivat kunniapuheenjohtajat Markku Holopainen ja Kari Ahokas, jotka muistelivat yhdistysten historiaa ja tapahtumia. Puolustusvoimien tervehdyksen toi Evl. Vesa Värjyvirta Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimistolta. Puheiden välissä esiintyi Lapin sotilassoittokunta.

Illan juhlapuheen tuli pitämään Suomen reserviupseeriliiton puheenjohtaja Arto Mäkelä. Puheen jälkeen muistettiin ja palkittiin jäseniä ansiokkaasta työstä vapaaehtoisen maanpuolustuksen hyväksi. Ilta jatkui tämän jälkeen ruokailun merkeissä ja vapaammassa ohjelmassa. Pöydissä alkoi syntyä keskustelua ja tanssiorkesteri aloitti soittamisen. Tanssilattialla oli lämmin ja vauhdikas tunnelma.

Kiitoksia upeasta illasta!