Jäsenilta 3.8.2023 Hiukkavaaran pistooliradalla

posted in: Ammunta, Toiminta, Uutiset | 0

Juhlavuoden 3. ammunnallinen jäsenilta kerhomme jäsenille torstaina eli 3.8. Hiukkavaaran 3A pistooliradalla. Tule tapaamaan muita kerhomme jäseniä mukavan pistooliammunnan lomassa. Ammuntaan voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan ampunut. Ammumme kahdessa erässä eli aloittelijat 17.00 ja jonkin verran ampuneet 18.00. Kerhon juhlavuoden kunniaksi tarjoamme yhden kerran ammunnan 5+10 laukausta veloituksetta ja jo kerran ampuneelle 6€/kerta. Grilli on kuumana koko illan, joten makkaraa ja kahvia voi nauttia ammunnan lomassa. Voit tulla nauttimaan antimista ja yhdessä tekemisestä vaikka et osallistu ammuntaan. Ilmoittautumislinkistä voit myös ilmoittaa halukkuutesi osallistua vastaavaan tapahtumaan myöhemmin tänä vuonna, jos nyt et pääse osallistumaan. Lisätietoja kerho- ja nuorisoupseeri Juho Niva juho.niva@oruk.fi

Ammuntaan pääsee mukaan 30 jäsentämme!

Tervetuloa! Ilmoittaudu jäseniltaan tästä: https://forms.gle/7y4f25VHkFajXhRr9