ORUK 90V marssitapahtuma Rokualla

posted in: Toiminta, Uutiset | 0

90 v juhlamarssi ja avoimet ovet Rokulissa

Maaottelumarssi 2023 on RUL:n ja RES:n yhteinen marssihaaste. Kahtena vuotena järjestetty Maaottelumarssin muistomarssi on käynnissä taas koko syyskuun. Tänä vuonna teemana on Kaukopartiotoiminta. Kaukopartiotoiminnan hengessä järjestämme 2.9.2023 Upseerimaja Rokulissa teemapäivän maastontiedustelutehtävän kera. Olemme määrittäneet ohessa olevalle kartalle 10 km:n reitin, joka tulee selvittää joko marssien tai juosten, havaintoja tehden. Matkaan lähdetään yhteislähtönä, mutta tahti on sen jälkeen vapaa, yksittäin, pareittain tai omalla joukkueella. Majalla osallistujia odottaa lämmin sauna ja kuuma keitto. Verenmaku huuhdotaan suusta virvokkein. Tähän tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen majaisännälle (petteri.nara(ät)oruk.fi) ke 30.8. mennessä. Yöpymismahdollisuutta voi tiedustella tarvittaessa.

Nyt on erittäin hyvä mahdollisuus lähteä tutustumaan Kerhomme majaan ja viettää mukava ulkoilupäivä Rokuan ainutlaatuisessa maastossa! Mahdollisia kimppakyytejä voi selvitellä majaisännän kautta.

Kartta-aineisto