Kerhossa tapahtuu!

posted in: Uutiset | 0

Hyvä kerhomme jäsen!

Tässä maistiaisia seuraavan kuukauden tarjonnasta kerhossamme

Kaatuneiden muistopäivä sunnuntaina 19.5. klo 12 Oulussa
Perinteisesti kootaan taas veteraanijärjestöjen-ja maanpuolustusjärjestöjen lippulinna. Liput, kantajat, airueet kokoontuminen klo 11.30 Vanhan kappelin luona. Tässä hieno tilaisuus, johon ORUK:lta on pyydetty kaksi lipunkantajaa ja kaksi airutta. Lisätietoja Juho Niva puh. 0400 412194

Kiväärin Road Show torstaina 23.5. klo 17-20
Oletko hankkimassa lähiaikoina kivääriä metsästykseen, reserviläisammuntoihin tai tarkka-ammuntaan? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua ja koeampua yhteistyökumppanimme Ruoto Oy:n myymiä aseita mm. Sako ja Tikka –malleja. Paikalla Ruoto Oy:stä asemyyjä Mikko Soikkeli.
Ilmoittaudu mukaan tästä: https://forms.gle/AgUhxnBKKJHqiyPi6

Reserviläisammunnan piirinmestaruuskilpailu/SM-karsinta sunnuntaina 26.5
Sunnuntaina 26.5. klo 12 ammutaan RA:n piirinmestaruudet, jossa ORUK on järjestäjänä. Siinäpä oiva kisa, tervetuloa! Ilmoittaudu: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/179354#a2fb9008

Ampumaratojen kevätsiivous Hiukkavaarassa tiistaina 28.5.
Ilmat lämpenee mukavasti ja toiminta ampumaradalla vilkastuu. Nyt on hyvä aika tehdä ampumaradoilla kevätsiivous, jotta voimme kaikki hyvillä mielin harrastaa ammuntaa siisteillä ampumapaikoilla.

Kevätsiivouksen talkoisiin 28.5. tarvitaan lisää väkeä, ettei siivous kaadu vain muutamien aktiivien harteille. Talkooväelle on tarjolla makkaraa ja kahvia ja samalla pääsee jututtamaan muitakin jäseniä.
Ilmoittautuminen:
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/182963

Lakeus Cup alkaa sunnuntaina 2.6.
Viikko RAn piirinmestaruuskisasta eli sunnuntaina 2.6. klo 12 alkaa kilvoittelu Lakeus Cupin maljasta. Viime vuonna ORUK voitti kokonaiskilpailun. Ensimmäinen osakilpailu on ORUK:n järjestämä. Tule kisaamaan!
https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/179353#a2fb9008

Tulta toukokuussa!
Tulta toukokuussa! on koko toukokuun 2024 käynnissä oleva kilpailu. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton kesken. ORUK ja RUL pärjäsi viime vuonna niin, että siitä on helppo parantaa.
Jokaista reserviläistä kannustetaan suorittamaan mahdollisimman monta, mutta vähintään yksi kymmenen laukauksen sarja toukokuun aikana. Jokaisesta päivästä, jolloin on ampunut vähintään kymmenen laukausta, saa suoritusmerkinnän oman yhdistyksensä kokonaissuoritusmäärään. Eko- ja ilma-aseilla suoritetut ammunnat lasketaan myös Tulta toukokuussa! -suorituksiin.
Kirjaa suorituksesi tästä: https://q.surveypal.com/Tulta-toukokuussa!-2024/0

Hiukka 2024 –harjoitus 7.-9.6.
Oulun alueen suurin MPK:n järjestämä tapahtuma on vuosittain Hiukka –harjoitus. Tänä vuonna se järjestetään kesäkuun alussa. Ei ole mikään yllätys, että kurssien kouluttajina ja kurssinjohtajina on kerhomme jäseniä. Koko Hiukka -harjoituksen johtaja on kerhomme puheenjohtaja Rauno Malinen. Kursseilla on vielä tilaa, joten ilmoittaudu mahdollisimman pian.
Katso kurssitarjonta: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri

Tervetuloa Upseerimaja Rokulin kesätalkoisiin ja avointen ovien päivään 15.6.2024
Pidämme jo perinteeksi muodostuneet kesätalkoot jälleen 15.6.2024 klo 10:30 alkaen.
Tämä avointen ovien talkootapahtuma on mainio tilaisuus tutustua kerhomme majaan ja sen hienoon ympäristöön.  Talkoovieraille tarjoamme keittolounaan tai jotain grillattua lisukkeineen. Saunomisen mahdollisuus pyritään järjestämään
Tehtäviä on tarjolla monipuolisesti maalauksesta pikku nikkarointiin. Majalla on mahdollisuus yöpymiseen rajatulle määrälle ja erikseen sovitusti joko pe-la tai la-su. Tapahtuma vaatii ennakkoilmoittautumisen muonituksen ja varustamisen osalta.
Ilmoittautuminen tulee tehdä maanantaihin 10.6.2024 mennessä majaisännälle petteri.nara@oruk.fi tai puhelimitse 040 717 4487. Ilmoita tarpeesi mahdolliseen kyytiin Oulusta ja onko mitään erikoisruokavalioita.
Tervetuloa erityisen hienoon kohteeseen kokemaan kansallisromanttiset tunnelmat.

Maanpuolustusterveisin,

Oulun Reserviupseerikerho ry