Pistoolin Road Show keräsi laajasti kiinnostusta

posted in: Uutiset | 0

ORUK:n perinteinen Pistoolin Road Show keräsi sankan osallistujamäärän torstaina 4.7.2024. Järjestimme Road Shown yhteistyössä Ruoto Oy:n ja Teuvo Louhisola Oy:n kanssa. Kutsuimme mukaan naapuriyhdistyksistä pistoolin ostosta kiinnostuneita jäseniä ja mukana olikin Oulun Reserviläisistä, PAM ry:stä ja Iin Reserviläisistä jäseniä. Kahteen eri ammuntaryhmään jaettuna voi sanoa, että rata oli täynnä koko ajan.

Illan aikana oli ammuttavana Walther, CZ, Glock ja Teuvo Louhisola Oy:n maahantuoman Oracle Armsin lukuisia pistoolimalleja. Innokkaimmat ehtivät kokeilla jopa kahdeksaa eri mallia, mutta suurelle osalle oli jo tavoitepistoolimalli tiedossa tai sitten sekoitti entisestään, kun löytyikin paremmin käteen sopiva malli. Teuvo Louhisola Oy oli omalla esittelypöydällään mukana pienenä mukavana lisänä. Illan ammunnanjohtajana toimi kerhon ampumaupseeri Jyri Partanen ja apuna kerhomme ampuma-aktiivit. Ruoto Oy:stä oli esittelijänä paikalla Mikko Soikkeli. Kuvat: Arto Jäntti ja Ari Vuolteenaho