Kursseja ja koulutusta

posted in: Toiminta | 0

MPK:n kurssit

Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) tarjoaa yli 1 700 mahdollisuutta lisätä turvallisuutta. Eri puolilla Suomea järjestettävillä kursseilla saat tietoa, taitoja ja valmiuksia, joita tarvitset selviytyäksesi arjen vaaratilanteissa ja poikkeusoloissa. Puolustusministeriö ohjaa ja valvoo MPK:n toimintaa. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kurssitarjontaan voi käydä tutustumassa MPK:n koulutuskalenteri sivuilla.

MPK-_logo

 

 

 

 

 

 

 

ORUK tukee jäsenten osallistumista MPK:n kursseille maksamalla puolet kurssimaksusta. Tuen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle. Ilmoittautumisen yhteydessä, hyvissä ajoin ennen kurssia, jätettävä perusteltu anomus tuesta puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle! Kurssitarjontaan voi käydä tutustumassa MPK:n sivuilla.

 

Kilpailut

Lakeuden Pokaalit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORUK tukee jäsenten osallistumista erilaisiin kilpailuihin, ammuntakilpailuihin ja jotoksiin. Tuen edellytyksenä on osallistuminen ORUK:n joukkueena ja ennakkoilmoittautuminen urheilu-upseerille tai puheenjohtajalle. Tämä koskee osallistumismaksuja!

 

Muu koulutus

Vänrikkipäivän 15 tilannekatsaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORUK järjestää yksin ja yhteistyössä lähikuntien reserviupseerikerhojen kanssa erilaisia toiminnallisia teemapäiviä. Näitä ovat esimerkiksi Vänrikkipäivä ja Johtamispäivä. Kerhon kevät- ja syyskokousten yhteydessä on aina myös maanpuolustukseen liittyvä asiantuntijaesitelmä.

 

Harjoitusarkisto

Miekka

 

 

 

 

Toimintapäivät:
Toimintapäivä 2016 (pdf)
Toimintapäivä 2015 (pdf)
Toimintapäivä 2014 (pdf)
Toimintapäivä 2013 (pdf)

Vänrikkipäivät:
Vänrikkipäivä 2017 (pdf)
Vänrikkipäivä 2016 (pdf)
Vänrikkipäivä 2015 (pdf)
Vänrikkipäivä 2014 (pdf)