Kursseja ja koulutusta

posted in: Toiminta | 0

MPK:n kurssit

Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) tarjoaa yli 1 700 mahdollisuutta lisätä turvallisuutta. Eri puolilla Suomea järjestettävillä kursseilla saat tietoa, taitoja ja valmiuksia, joita tarvitset selviytyäksesi arjen vaaratilanteissa ja poikkeusoloissa. Puolustusministeriö ohjaa ja valvoo MPK:n toimintaa. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kurssitarjontaan voi käydä tutustumassa MPK:n koulutuskalenteri sivuilla.

MPK-_logo

 

 

 

 

 

 

 

ORUK tukee jäsenten osallistumista MPK:n kursseille maksamalla puolet kurssimaksusta. Tuen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle. Ilmoittautumisen yhteydessä, hyvissä ajoin ennen kurssia, jätettävä perusteltu anomus tuesta puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle! Kurssitarjontaan voi käydä tutustumassa MPK:n sivuilla.

 

Kilpailut

Lakeuden Pokaalit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORUK tukee jäsenten osallistumista erilaisiin kilpailuihin, ammuntakilpailuihin ja jotoksiin. Tuen edellytyksenä on osallistuminen ORUK:n joukkueena ja ennakkoilmoittautuminen liikuntaupseerille tai puheenjohtajalle. Tämä koskee osallistumismaksuja!

 

Muu koulutus

Vänrikkipäivän 15 tilannekatsaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORUK järjestää yksin ja yhteistyössä lähikuntien reserviupseerikerhojen kanssa erilaisia toiminnallisia teemapäiviä. Näitä ovat esimerkiksi Vänrikkipäivä ja Johtamispäivä. Kerhon kevät- ja syyskokousten yhteydessä on aina myös maanpuolustukseen liittyvä asiantuntijaesitelmä.

 

Harjoitusarkisto

Miekka

 

 

 

 

Toimintapäivät:
Toimintapäivä 2016 (pdf)
Toimintapäivä 2015 (pdf)
Toimintapäivä 2014 (pdf)
Toimintapäivä 2013 (pdf)

Vänrikkipäivät:
Vänrikkipäivä 2017 (pdf)
Vänrikkipäivä 2016 (pdf)
Vänrikkipäivä 2015 (pdf)
Vänrikkipäivä 2014 (pdf)