MPK:n koulutukset ja kertausharjoitusvuorokaudet

posted in: Uutiset | 0

MPK:n koulutukset ja kertausharjoitusvuorokaudet

Oletko odottanut turhaan kertausharjoituskäskyä? MPK järjestää useita koulutuksia, joista osasta saa myös korvaavia kertausharjoitusvuorokausia, jotka vaikuttavat ylentämisiin. Kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. Käy tutustumassa kurssitarjontaan www.mpk.fi. Seuraavat MPK:n järjestämät kurssit:

Kouluttajakoulutus 1
Johtamis- ja kouluttajakoulutuksen uusitulla kurssilla voit kehittää itseäsi johtamaan oman organisaatiosi toimintaa niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Kurssi antaa mm. valmiuksia toimia eri harjoituksissa rastikouluttajana. Tällä kurssilla toimii kouluttajana ORUK:n puheenjohtaja Ari Vuolteenaho. 2 KH-vuorokautta.

Protokollakurssi
Antaa tietoja maanpuolustustyön parissa toimiville henkilölle isänmaallisten seremonioiden ja juhlatilaisuuksien järjestämisestä ja niihin osallistumisesta. Kouluttajana kerhomme jäsen eversti evp Heikki Hiltula. Ei KH-vuorokausia.