Suksipartio Sujakka 27.2.2016

posted in: Uutiset | 0

18. SUKSIPARTIO SUJAKKA HIUKKAVAARASSA 27.2.2016

Pohjois-Suomen kiltapiiri ry:n järjestää partiohiihtotapahtuma Suksipartio Sujakan Hiukkavaarassa 27.2.2016. Letkeä kaveriporukan hiihtotapahtuma erä- ja maastotaitoja mittaavine rasteineen. Tehtävärastit ratkaisee partion sijoituksen, ei hiihtoaika. Sujakka on hiihto- ja tehtävätapahtuma 3 – 5 henkilön partioille. Ladun varrella on erä- ja kansalaistaitoja mittaavia tehtäviä. Sijoituksen ratkaisevat tehtävät, ei hiihtovauhti. Hiihtomatkan pituus on noin 20 km latutilanteesta riippuen. 3 – 5 henkilön suksipartiot voivat olla nais-, mies- tai sekajoukkueita. Sujakoimaan voidaan ottaa 20 partiota ilmoittautumisjärjestyksessä.

Partiokohtainen osallistumismaksu on 20€. Ilmoittautuminen 21.2.2016 klo 16 mennessä jari@maljanen.fi ja seppo.suhonen1@luukku.com. Sähköpostilla ilmoittauduttaessa partion nimi, osallistujien nimet ja yhteyshenkilön yhteystiedot. Kilpailukanslia sekä lähtö- ja maalialue Hiukkavaaran ampumaradan Paviljongilla. Sotilaskoti paikalla klo 9-17.

Lisätietoja:
Suksipartio Sujakka

ORUK tukee jäsenten osallistumista erilaisiin kilpailuihin, ammuntakilpailuihin ja jotoksiin.
Lisätietoja: Koulutus